Viličarji

Družba Yuchai group je bila ustanovljena leta 1951. Danes je Yuchai prisoten na vseh celinah sveta. Približno 65% izdelkov izvozi v ZDA. Skupino sestavlja 37 podjetij, ki imajo skupno več kot 16.000 zaposlenih in so imela v letu 2008 cca 3,04 milijarde dolarjev prihodkov. Jedro družbe sestavlja 6 sektorjev, ki izdelujejo diesel motorje, gradbeno mehanizacijo, avtomobilski deli, avtomobilski kemični proizvodi, elektromehanični proizvodi in specialna vozila (viličarji). Sodelujejo z več kot 40 svetovno znanimi razvojnimi inštituti, največ iz ZDA in Nemčije. Letno proizvedejo cca 550.000 diesel motorjev, kar jih uvršča v sam svetovni vrh. Yuchai group je prejel že mnogo nagrad za svoje izdelke in uspešnost.

Yuchai letno proizvede samo okoli 10.000 viličarjev, saj jim kljub velikosti družbe strogi standardi in visoka kvaliteta izdelave in kontrola viličarjev ne dopuščata hitrejše izdelave. Vsi viličarji imajo standard ISO 9001:2000 od angleškega NQA in CE certifikat.

Motorji so narejeni v skladu z nemško FEV tehnologijo in so zelo vzdržljivi, imajo dolgo življensko dobo in veliko moč, kar jih uvršča v sam vrh kvalitetnih svetovnih viličarjev.

Hidravlični sistem uporablja ameriško Eton tehnologijo tesnenja.z 24 stopinjski stožci z dvojnim tesnenjem, kovinskimi povezavami in O-ring tesnenjem. Uporabljajo Parkerjevo tehnologijo ventilov, ki omogočajo zanesljivo samostojno zapiranje in z nadzorom pogonskih sklopov viličarja, kar zagotavlja varnost in stabilnost.

Ker so viličarji Yuchai v večini opremljeni z komponentami iz lastne tovarne, jih poleg visoke kvalitete in ergonomske oblike odlikuje tudi nizka cena.

Cene viličarjev se začnejo že pri 13.490€+DDV, ker pa v to ceno niso všteti različni popusti in dodatna oprema, nas povprašajte o podrobnostih in z veseljem vam bomo svetovali in naredili ponudbo po vaši meri.

Yuchai katalog